Blog cerita lucah ramai ramai dalam bilik

Rated 3.97/5 based on 788 customer reviews

Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. — Budiey Seorang penulis blog hiburan & gaya hidup sepenuh masa, Social Media Marketing, Instagram Influencer, #Live Update Expert, photojournalist, jurugambar, kerap ber-Twitter & Facebook, copywriter, penulis iklan & advertorial, content provider & househusband.

Mulanya aku hairan kenapa dia pandang aku semacam, tapi tiba-tiba aku teringat yang masa tu aku cuma berseluar dalam.

Dia sanggup tanggung semua asalkan Pak Guard sanggup aje.

Aku tersengih bila teringatkan Pak Guard kena usik kawan-kawan bila mintak cuti nak bernikah. Selalunya bini muda Pak Guard tak sempat bukak baju dan tudung, masuk aje ke rumah, terus tanggal panties dan kangkang atas sofa. Dah dapat satu round, rehat kejap, kalau sempat nanti bininya hisap konek pulak dan pam dari atas.

Lepas buka baju dan gantung elok-elok, aku baring atas katil dengan hanya berseluar dalam. Aku capai laptop dan buka website favret, apa lagi kalau bukan nak tengok filem biru.

Sekurang-kurangnya, bila dah stim, lepas penat melancap, bleh la lelap.

Leave a Reply